Levering en Retour

Bezorgopties

Bestellingen die gedaan worden bij Yukishrimp worden verzonden met PostNL of DHL. Wanneer de bestelling onderweg is ontvangt u een email met een track and trace link. Via deze link kunt u het pakket volgen en zien wanneer hij zal worden bezorgd. Wanneer u een bestelling doet wordt deze kosteloos verzonden binnen Nederland wanneer de totale bestelling boven de €75,- is.  Mocht u onder dit bedrag willen bestellen, dan wordt er €6,95 aan verzendkosten en administratiekosten berekend. 

Levertijd

Als je voor 15.00 u bestelt, verzenden we dezelfde dag nog. Afhankelijk van de vervoerder is de bestelling binnen drie werkdagen binnen.

Uiteraard zorgen we ervoor dat de garnalen op zo’n wijze verpakt zijn, dat ze het vervoer probleemloos doormaken.

Retourneren

De levende dieren kunnen niet geretourneerd worden.

Voor overige producten geldt een herroepingsrecht van 14 dagen. dit houdt in dat u het recht heeft uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de retourkosten die u maakt, zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via support@yuishrimp.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.