Over ons

Wij houden van garnalen en delen onze passie graag met jou!

YukiShrimp is een zoetwater garnalenkwekerij met neocaridina en caridina garnalen in Amsterdam-Noord. Onze boerderij heeft in totaal 200+ tanks met meer dan 54 verschillende soorten garnalen. We maken ook onze ​​eigen garnalenvoeding en kweken ook allerlei soorten mossen voor medegarnalenaquariumliefhebbers.

Waarom je voor ons kiest

Tussenpersonen/winkels/importeurs missen vaak zorg/kennis/tijd/facilitering. Doordat ze meerdere keren moeten acclimatiseren in meerdere bakken (verschillende waterwaarden en soorten/niet goed gefietste bakken, puur verkoopdoel/aanvoer van veel verschillende voeders, etc.) krijgen garnalen in korte tijd enorme stress. Als het dier na zo’n lange reis eenmaal bij je thuis aankomt, is uitval na korte tijd bijna onvermijdelijk.

Nederlandse kweek

Onze garnalen die wij aanbieden zijn op onze kwekerij geboren op Nederlands kraanwater/osmose. Je staat dus direct in contact met de kweker/boerderij! Jouw garnaal vindt daarom vanuit onze kweekbak direct in je aquarium zijn nieuwe thuis. Het voedsel dat onze garnalen vanaf de geboorte krijgen, is 100% biologisch, want zowel de neocaridina als de caridina ontvangen alle vitamines/mineralen/voedingsstoffen om een ​​sterke en mooie garnaal te worden. Bij je bestelling ontvang je een gratis proefpakket.

Reseller worden? 

Bent u een geregisteerde winkel met KVK inschrijving en heeft u interesse om uw assortiment uit te breiden? U kunt bij ons een reseller worden en een lijst aanvragen. Deze bestellijst kunt u aanvragen door een mail te sturen naar: reseller@yukishrimp.nl.

Logo YukiShrimp

Neem contact op

13 + 13 =

Voor 15.00 u besteld, dezelfde dag verzonden

Veilig betalen zoals jij wilt: vooraf of achteraf

Gratis verzending vanaf €50*

iDEAL